29 Kasım 2011 Salı

Busch Vakum Pompası Seçeneklerin En İyisi

Busch vakum pompaları satın planlıyorsanız, bu amaç için doğru bir seçimdir. Busch Vakum pompası uzun bir süre için talep edilmiştir. Onlar dünya çapında birçok endüstride kullanılan yüksek kaliteli vakum pompaları üretimi ve tasarımı.

Busch ISO 9001-2000 ile kayıtlı ve her zaman yüksek kaliteli ve performanslı vakum ürünleri, müşteri memnuniyeti ve zamanında satış sonrası hizmet taahhüt edilmiştir. Busch vakum pompası ilk tasarımı 1963 yılında ortaya çıktı ve et paketleme endüstrisi için Dr. Karl Busch tarafından dizayn edilmiştir. O zamandan beri, birçok sanayi gözdesi olmuştur. Şimdi, dünya çapında 30 şirketin ve dört üretim tesisi ile vakum teknolojisi alanında bir dünya lideri haline gelmiştir.

Busch tek pompa veya komple bir sistem olsun, her uygulama için ürün sağlar. Çalışma aralığına göre ürün seçebilirsiniz. Bu ürünler Yağlamalı Rotary Vane Vakum Pompaları, Fossa Serisi Kaydırma Vakum Pompaları ve Cobra Serisi-Kuru Vidalı vakum pompaları vb aracılığıyla Serisi sonra Huckepack dahil

Çift kademeli sıkıştırma, Huckepack pompa, döner kanatlı vakum pompaları yağlanır güçlü ve kuvvetli taze yağ olması gerekiyordu. Bu pompa genellikle yoğuşmayan ve solvent gazlar, yüksek su buharı toleransı nedeniyle işlemek için kullanılır. Bu pompaların özellikleri, ayarlanabilir yağ ölçüm pompası, iki aşamada kanıtlanmış güvenilirlik ve az bakım ile elde edilen düşük nihai basınç, ses ve döner kanatlı teknoloji.

Bu pompa kullanımı, plastik endüstrisi için idealdir, Kimya ve İlaç, Ambalaj, Plastik, tuğla yapımı, Metalurji ve çok daha fazlası.

Diğer vakum pompası, temiz ve kuru yüksek vakum uygulamaları için ideal Fossa kaydırma. A non-kontakt ve yağsız sıkıştırma, düşük gürültü seviyesi, hafif ve kompakt boyut Fossa Kaydırma vakum pompaları bazı özellikleri vardır. Bu vakum pompası, Elektronik, Semiconductor, laboratuvar ve Araştırma gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

Üçte biri, su ve yağsız sıkıştırma prensibi üzerinde çalışmaya vidalı vakum pompaları olarak kabul COBRA NC Serisi. Bu vakum pompaları, sıvı ve su buharları ile son derece uyumludur ve bu nedenle, plastik, kimya, ve ilaç işlemleri için idealdir. Yüksek hacimsel verim, basit, sağlam inşaat, iç pompa kolay erişim, geliştirilmiş soğutma sistemi ve homojenize sıcaklık profilleri COBRA vida vakum pompaları özellikleri vardır.

Busch vakum ve kompresör mümkün olan her türlü hizmeti vermektedir. Busch vakum ve kompresör alanında mümkün olan en yüksek çözümler sunmak için 40 yıl uzun bir dönem tecrübe ve en son teknoloji sağlar. Busch hizmeti tarifeli servis ziyaretleri, ülke çapında 7 / 24 hizmet, müşteri hizmetleri programı, teknik danışmanlık, bir durak yağ dükkanı, sabit maliyet servis döviz ve yedek parça hizmeti sunuyor.

Bu nedenle, sanayi ihtiyacına göre, yüksek performanslı ve en iyi kalitede sağlayan bir Busch vakum pompası seçebilirsiniz.

KAYANAK :
Elektrik motoru pkm 60 genleşme tankları sumak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder