2 Kasım 2011 Çarşamba

Kombi kontrol - kombiservisi.ca

Renz Kombi birlikte bağlama ve herhangi bir makine rakibi kendi sınıfında sistemi delme olduğunu. İşte birkaç nedeni, sen-meli kontrol Kombi s bir büyük plastik tarak ciltleme sistemi için arıyor.

Renz Kombi s kitap ve kitapçıklar klasik plastik tarak stilde veren olağanüstü el ile bağlama bir makinedir. Bu makineler birini gördüğünüzde göreceksiniz ilk şey bunu açıkça geçen kurulmuştur var. Her bölüm ve bileşen tüm metal inşaat neredeyse bir ömür boyu düzgün kullanılırsa büyük hizmet sağlar ve kaç ürün size söyleyebilirim ki bu gün? Kombi s da size tamamen kendi sınıfındaki herhangi bir ciltleme makinesi mevcut en iyi özelliklerinden bazıları dolu geliyor. Bu makine çalıştırmak en fazla on dört inç uzunluğunda belgeler yumruk için tasarlanan rağmen yeni başlayanlar için Kombi s özellikli tam disengageable delme iğneleri, plastik tarak bağlayıcı spines ya da dikdörtgen delik 19 on inç sayfa başına bir adım, kullandığı omurga her türlü bulabilirsiniz her boyuttaki belgeleri yumruk sağlıyor (A4 Avrupa 24 delik boyutları).

Kombi s da gelmek ile kullanışlı derinliğe kadar delik yumrukladı sayfanın kenarından uzaklık çimdik sağlar kenar boşluğuna yumruk denetim. Bu eklenen öğe hem işlev hem de dayanıklılık, kitapçıklar vermenizi sağlar. Üzerindeki ince belgeler, kenar boşluğu büyük kolaylıkla sayfaları çevirmek çok kolay ve kalın kitapçıklar, yumruk yakın kenarına yapabileceğiniz gibi sayfaları gözyaşı olmayacak şekilde yapmak mümkün olacaktır.

Plastik tarak açacağı ağır ve kendine özgü tanıtıcı sayfalar delikli süre spines açabilirsiniz anlam özellikleri. Bu yenilikçi özellik sadece daha hızlı çalışın ve verimliliğinizi artırmanıza olanak verir, her zaman doğru sırayla sayfaları kitap ve kitapçık tutun da sağlayabilirsiniz. Harmanlama ve organizasyon yok daha fazla sorun.

Kombi s da kendi sınıfındaki herhangi bir el ile bağlama yumruk ile etkileyici bir defada en fazla yirmi beş sayfa yumruk yeteneği ile rekabet edebilecek. Bu saatte beş bin sayfalarını çevirir ve kitap olarak beş yüz sayfa kalın bağlamak bağlayıcı mekanizması'nın becerisiyle birleştiren, bir saat kadar iki yüz elli oluşturma yeteneği kitapları size. Bu yeterli gerçek verimlilik ve hız herhangi bir ofis ortamı gereksinimlerini karşılamak için var.

Kombi s de alışkanlık'almak-e kadar kalabalık bir Office around 19 x 14 x 3,5 inç ve yirmi iki kilo alan bir çok şık bir makine, bir takım her yerde bunu gerekli olabilir için office bu makineye taşımak öküz almayacağız.

Eğer sen are seyir için bir plastik tarak köknar için sistem hemen hemen tüm boyut ofis ihtiyaçlarının bağlama, Renz Kombi s. kontrol etmeyi unutmayın


[url=http://www.kombiservisi.ca/sefakoy-kombi-servisi.htm]Sefakoy kombi servisi[/url]
[url=http://www.kombiservisi.ca/kucukcekmece-kombi-servisi.htm]Kucukcekmece kombi servisi[/url]
[url=http://www.kombiservisi.ca/beylikduzu-kombi-servisi.htm]Beylikduzu kombi servisi[/url]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder