22 Kasım 2011 Salı

Siemens IQ-300 WT46E389GB Tamburlu Kondenser Kurutma makinası satın almak

Bir çamaşır kurutma makinesi arıyorsanız ama endişeleriniz varsa, bir kondansatör kurutma makinesi satın içine bakmalı dışında hiçbir mevcut havalandırma var. Bu makineler bile daha çok, Bacalı çamaşır kurutucu olarak, etkili, son yıllarda çok uzun bir yol katettik.

Orta ve üst sınıf çamaşır kondenser kurutucular, çamaşırhane (ve yaşam) kolay yapmak için özellikler geniş bir dizi var. Ayrıca, istediğiniz yerde cihazı yerleştirmek için özgürlük var. Nem bir rezervuar toplanan olduğundan, makine bir havalandırma yakın yerleştirilmesi gerekir.

Bu makineler her döngüden sonra su deposu boş gibi bakımı biraz daha fazla sürebilir. Ancak, kuruma sonuçları çok etkileyici olabilir.

Siemens IQ-300 WT46E389GB kondenser çamaşır kurutma makinesi de dahil olmak üzere onbir programları fantastik bir seçenek vardır:

• Hızlı kurutma 40 dakika programı
• Düşük ısı ve daha az ütü seçeneği
• Yün bitirmek programı

Siemens IQ-300 WT46E389GB da otomatik olarak anti-kırışıklık döngüsü sunmaktadır. Daha az giysiler buruşmaya neden olur böylece geliştirilmiş davul tasarımı yumuşak kürekler vardır. Ve diyelim kim ütü sever, yüz - Bu kim ütü sevmediğim o sizin için harika?

Bu çamaşır kondenser, kurutma makinası, elektronik kontroller ve basit bir program seçimi için bir kadran operasyon ile bir LCD program ilerleme ekrandan faydaları. Sensör kurutma gibi elbiselerini üzerinde Siemens IQ-300 WT46E389GB kumaş kuru ve buna göre ne zaman duracak bilir kuru asla sağlar. Bu enerji israfını önler ve yangın riskini azaltır.

Eğer kumaş korumak için ne kadar su istiyorum seçebilirsiniz Bu makine kurutma seviyesine hassas ayar sunuyor. Eğer küçük bir kumaş su tutma seçerseniz dışarı ütü daha kolay kırışıklıklar yapar.

Makine 8kg bir kapasitesi vardır ve bu nedenle bir sürü yıkama ve kurutma daha büyük bir aile için mükemmel olur. 6kg çamaşır makinesi için, bu cihazı Maç ve bir kerede tüm yükleri kuru mümkün olacak emin olabilirsiniz. Çamaşırhane, kuru hattına çok soğuk veya ıslak Bu çok yararlıdır. Ya da çamaşır kurutmak için herhangi bir açık alan varsa.

Tumble kondenser kurutucular, bu bıraktıklarını bir pencere üzerinden açık delikleri ve havalandırma oldukça rahatsız edici değil eğilimi olarak apartman blokları yaşayan insanlar için harika bir varlık olabilir.

KAYNAK:
uskudar siemens servisi
goztepe siemens servisi
umraniye siemens servisi
kadikoy siemens servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder