24 Ekim 2011 Pazartesi

Kazan Bakım hakkında bilgiler

New York yaklaşık 10.000 binanın Sayı 6 Sayı 4 yağlar üzerinde çalışıyor. Sayı 6 Sayı 4 yağlar, akciğer ve astım rahatsız siyah ve çok isli bir duman oluşturmak ve kalp krizi ve ölüm oranları artar. Sayı 6 ve Numarası 4 yağlar yakıt olarak en sık nüfuslu değil denizde çok hava kirletici olacak bu gerçeği nedeniyle dev yük gemileri için saklıdır. Gördüğünüz gibi, dışarı Bu aşamada uygulama yasa New York'ta şekilde gecikmiş.

Bir bina sahibi, mülk yöneticisi ya da co-op yönetim kurulu üyesi iseniz, tarih ve son zamanlarda şehir tarafından görevlendirilmiş diğer gereksinimleri kesme farkında olması gerekir. Temel olarak, 30 Haziran 2012, New York'ta tüm binalar, en azından, Sayı 4 yağ üzerinde çalıştığı olması gerekir. Bu tarihten sonra, şehir hala No: 6 yakıt yakan kazan için herhangi bir işlem sertifikaları yenilemek. Siz iseniz mali 250.000 $ yerine göre yaklaşık 15.000 $ için 4 No'lu yağ yakmak için kazan dönüştürebilirsiniz (genellikle 2 Nolu yağ yakmak için gereklidir) tam bir kazan değiştirme göze alamaz.

Bu çözüm, 30 Haziran 2030 son son başvuru tarihine kadar alabilir faz tamamlandıktan ve şehir genelinde tüm kazanlar No 4. Yağ yakıcı de sona erecektir.

Sayı 6 yağ yakan kazan kolay bir çözüm gibi gelebilir dönüştürme, göründüğü kadar basit değil. Önce, şehir ile dosya, bir mühendis hizmetleri korumak, planlar hazırlamak ve şehir ajansları tüm ücreti ödemek gerekiyor. Sonra bir multi-step tank temizleme prosedürü yerine getiren ve son olarak da kendilerini mekanik, Sayı 4 petrol işlemek için modifiye edilmesi gerekiyor tankları işi tamamlamak için gerekli. Ayrıca, doğru izinleri temin ve, bu işlem sırasında keşfedilen olabilecek herhangi bir mevcut kazan ihlallerin ortadan kaldırılması gerekir. Bir izin Gözetmen , dosyalama, izin, ihlalleri ile size yardımcı ve hatta dönüşüm için saygın bir mühendis bulmak, çünkü kazan dönüştürme sırasında arka cebinde benim için büyük bir kaynak .

Ama yapmak Bloomberg yönetiminin umuyor, şimdi yeni bir kazan için önde ve bahar gitmek. Sayı 4, Sayı 2 yağı temiz orada seçeneği ve şehrin geri kalanının (ve ülke) Kazan yakıt kullanmakta olduğu bir, Sayı 6 birazcık daha iyi. Tüm kazan yerine karar verirseniz, hala bir dönüşüm olarak aynı evrak çok dosya gerekir, bu yüzden izin Gözetmen unutmayın.

- New York binanın doğal gaz Sayı 6 yağ yakma eğer size son bir seçenek yoktur. Veya yakınındaki binaya giden bir gaz hattı olduğundan emin olmak gerekir, çünkü gaz bina dönüştürme kazanı değiştirilmesi veya dönüştürme daha karmaşıktır. Yoksa, bir binaya bağlı aylar yıllar alabilir. Ancak bu rota gitmek karar verirseniz, bir New York City izni Gözetmen de bu süreçte size rehberlik eder.

İyi şanslar ve binada yaşamak için daha yeşil bir yer yapmak için seçim yapmak büyük iş.

Mercedes Hernandez, S & M Hızlandırma Başkanı ve Sahibi, New York Brooklyn, NY merkezli bir hızlandırılmasına hizmet. Adresindeki web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Kombi servisi

Klima servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder