24 Ekim 2011 Pazartesi

Regal Tekneler

Regal tekneler, yaklaşık 40 yıldır çalışmakta olduğu bir aile şirketi. Paul ve Carol Kuck'u arıyorlar, kendi tekne yapım şirketi başlatmak için karar verdiğinde, Ohio'da başladı. Inşa edilecek ilk Regal Tekneler 17ft üç gövde, skeç tekne ve 21ft CUDDY. Bu Orlando aşağı küçük bir vadede üretim tesisi inşa. Bu tekneler yavaş yavaş satmaya başlarken, 1971 yılında şirket büyümeye başlar ve Orlando Florida yeni bir konuma şekilde genişler. 1976 yılında Regal Avusturya denizaşırı ilk sevkiyat yapar, bu küresel genişleme başladığı yerdir. Bu bir Alman ithalatçı 39 tekne bir sipariş alırsınız. Bugün yıllık satış% 35 üzerinde 45 ülkede uluslararası.

1988 yılında, büyüme ikinci bir üretim tesisi bir çığır açtı, ancak bu bir hata olduğunu kanıtladı. Sabit bir tekne durgunluk onlara borç içine zoka ve borçlarını yeniden yaşamak Smithville yeni üretim tesisi satmak zorunda sona erdi. Bundan sonra 1989 yılında Regal borç ücretsiz bir şirket olmanın taahhüt ve teknelerin daha kaliteli bina konsantre başlar.

1995 yılında Regal ödül kazanan standart ayarı Fastrac gövde sonra uluslararası deniz ve Ticaret Katılımcı Konferansı İnovasyon Ödülü kazanmak için gider başlattı. 1999 yılında Regal, daha kaliteli ürünler üretmek için, ISO belgeli oldu. Regal roketler başarı ve 2006 yılında JD Power and Associates '(16-19feet) Küçük Runabouts Müşteri Memnuniyeti en yüksek' ilk ödülünü kazandı. 2007 Regal tekneler Express Cruisers (24-33 feet) ile birlikte bu unvanı tekrar kazanır

Şimdi Regal Regal Filo 2 ayak yeni amiral gemisi niteliğindeki 'Queen' üretimi karşılamak için kendi üretim tesisleri, 135.000 metrekare ft genişlettik.

General Electric Servisi
altus servisi
indesit servisi
regal servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder