26 Ekim 2011 Çarşamba

Kombi Araba koltukları - siemensservis.biz

Seyahat ederken küçük çocuklar olması, evli bir çift geçer bir şeydir. Biz her şeyden önce güvenlik koyduğunuzda Seyahat özellikle zordur. Biz ön koltukta küçük çocuklar şehir etrafında sürücü olamaz; bunu yapmak için yasadışı. Ebeveynler seyahat eden çocukların güvenliği sağlamakla sorumlu. Otomobil çöker nedeniyle daha fazla çocuk öldürüldü ve kasıtsız yaralanma şu günlerde çocuklarda önde gelen ölüm nedenidir alıyorsanız.

Kombi çocuk araba koltuklarının önde gelen üreticilerinden biridir. Kombi, anne ve çocuk için "kombine" anlamına gelir. Küçük çocuklar için ekstra güvenlik önlemleri alırken, 1989 yılında kurulan şirket, yardımcı oldu ve f aile çok değişti. Kombi bebekler için sağlıklı yaşam ortamları kurmak için verdiği sözü tutmuştur. Şimdiye kadar, Kombi, bir çocuğun hayatı neredeyse her ayar için güvenli, orijinal juvenil ürünleri sağlar.

Çocuk güvenliği Önemi.

Tercihen Kombi araba koltuğu büyük bir etki yaratmak, onlara bir araba koltuğu almak. Araba koltukları seyahat ederken, ekstra koruma için arka koltukta oturması için çocuklar içindir. ABD'de her devlet gerektirir ve güvenlik önlemleri için seyahat ederken her küçük çocuk veya bebek ölçülü olması onaylar.

Küçük çocuklar için doğru oto koltuğu seçerken bazı kurallar önemlidir. En iyi olanlar pahalı olmak zorunda değilsiniz. Sadece bu özel model bazı değerlendirme kriterlerini veya tecrübeli ebeveynler etrafında sormak. Hiç aklınızda bir şey varsa, önce onu denemek için emin olun. Onlar izin vermezseniz, sadece öğe iade edilebilir olmadığını kontrol edin ya da bu değişimi doğru çocuklar için uygun ya da hissediyorum değildir.

Araba koltukları yüklerken yardım için de sorun. Araba düzgün yüklü mağazalar teknisyeni sorun ve çocuğunuzun oturmak ve yeteri kadar rahat olmadığını sormak için deneyin. Hükümet, her devlet bir çocuk koltuğu denetim kurmuş, bu yüzden sizin düzgün yüklü olduğundan emin olun. Deposu bir teknisyen yoksa, düzgün yüklü olması için en yakın itfaiye departmanı veya kolluk gidebilirsiniz.

Kombi araba koltukları, küçük çocuklar için güvenli ve konforlu seyahat ve düzgün yüklü emin olun her aileye yardım etmek için buradayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder