24 Ekim 2011 Pazartesi

Kombi Servislerinin arasındaki fark

Bir kazan hizmet maliyeti hakkında kabaca bir fikir istiyorsanız, burada hızlı bir kılavuz ... standart bir kalorifer kazanı için kazanı daha modern bir yüksek verimli kazan, ancak daha sonra £ 150 veya daha fazla olabilir, £ 110 - £ 80 civarında olabilir. Ne yazık ki, kazan servis toplam maliyeti etkileyen faktörler belirleyici, kesin bir fiyat vermek oldukça kolay asla.

Peki Kazan hizmet maliyeti etkiler ve en iyi fiyata nasıl alabilirim?

Hizmetler arasında aralıklarla: Eski kazanlar genellikle daha güvenilmez ve bu nedenle daha sık bakım gerekebilir. Sonuç olarak, hizmet daha ucuz olmasına rağmen, işin düzenliliği nedeniyle uzun vadelerde daha fazla ödeme sonunda olabilir. Daha yeni, daha modern kazanlar daha az hizmet, ancak bireysel maliyeti yüksek büyük bir irade gerektirecek. Unserviced kazan Kefaletlerimizden geçersiz bir şans var üreticileri tarafından belirtilen, özellikle, model için önerilen servis aralıkları kontrol etmek için her zaman önemlidir.

Kazan Tipi: Mevcut kazanı tesisatı bağlı olarak, farklı yakıtların da hizmet maliyetleri farklı olacaktır yakmak kazanlar bulacaksınız. Aynı şekilde G-grade kazanlar hiç şüphe maliyet daha az A-Grade kazanlar hizmet edecektir. Aynı zamanda farklı yakıtlar da sayılmaz kesinlikle ekleyebilirsiniz farklı servis aralıkları anlamına gelir söz konusu olabilir.

Hizmet Türü: Hatırlanması gereken önemli bir nokta, bir 'kazan' onay 'kazanı hizmet' çok farklı olmasıdır . Bir kazan kontrolünü önemli ölçüde ucuz olacak olsa da, kazan üzerinde çok daha kapsamlı bir şekilde kontrol ve tam bir hizmet huzur vermeyecektir. Iyi de kazan warrantee geçersiz kılabilir bunlardan biri üstlenerek para denemek ve kurtarmak için önemlidir.

Zaman ve Yer: yılın ne zaman bu ... Birleşik Krallık'ta nerede? Bunlar sonuçta fiyat üzerinde bir etkisi olacak hem de faktörlerdir. kalabalıklaştı şehirleri ve başkentleri kaçınılmaz bir prim olacak, hayat pahalılığı ile ilgili olarak genel kazan hizmet bedeli eklenir. Yıl süre talebinin zirvede olduğu zaman birkaç kazan şirketleri soğuk aylarda artan fiyatları ile, etkili bir faktör olabilir.

Peki Kazan hizmet maliyeti kaydedebilirim?

Bu iyi bir miktarda para kazan hizmet maliyet kurtarmak için hala mümkündür. En etkili ve basit yollarından biri, çalışmaları yürütmek üzere istekli yerel uzmanlar alıntılarla karşılaştırarak. İngiltere Kazan Kurlar güvenli ve kontrollü bir ortamda diğer hizmetlerin aksine tamamen ücretsiz olup, sadece yapmak için izin vermek için kurulmuştur.

Eyüp kombi servisi

Güngören kombi servisi

Halkalı kombi servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder