25 Ekim 2011 Salı

Seyahat öncesi ve sonrası İnternet

Seyahat öncesi İnternet:

40 yıldan fazla seyahat ettik başparmak tarafından benim ilk günlerinde, İzciler botlar tarafından, bir Lambretta benim ilk eski banger Costa Brava sahillerini yeni eski bangers sonra geldi.

Benim başparmak, bot, bisiklet ve bangers Tüm Avrupa ve İngiltere'de eski bir 'Connie' İspanya bir charter uçuş plajları ve çok hızlı bar beni almak ve daha fazla zaman yerel seyahat keyfini izin olabilir bulmadan götürdü at ve arabası ve ara sıra otobüs ve tren ile fırsatlar.

'Go West ve Prosper' Tilbury Montreal, jet lag, seyahat planları sorun olmadığını sağlanması Polonya Okyanusu Hatları Stephan Batory 8 günlük bir transatlantik geçiş aldı 8 saatlik bir uçuş almak yerine çok iyi bir fikir gibi görünüyordu. Birkaç yıl sonra yine bir gemide gölet geçti ama 5 kat daha büyük ve ben bu sefer QE2 tarzı gitti ve biraz benim daha önceki deneyimlerinden kaldırılır Kraliçe Grill Dined. Ben çok okyanus yolculukları tavsiye ama modern kruvaziyer gemileri ve t-shirt satın almak için sabit hat-up ile Limandan limana giden biri kendimi göremiyorum. Ancak, ben 10 Windjammers ve Karayipler (Windjammer Barefoot Cruises, sıkıntılardan kurtarmak umut) tüm unutulmazdı Star Clipper seyir yaptık. Ama parantez.

Denizden denize parlayan sonlandırmadan önce Rocky Dağları, Kanada muhteşem bir ülke olduğunu, okuma, ve Montreal St Lawrence Nehri içine giriş ve sonra bozkırlarının karşısında, eski bir Econoline van Great Lakes batı başlığı vardı Pacific Coast Vancouver Island izlemeye balina merak Londra'da bir adamla bir gezi oldu. Bugün sahne hala muhteşem ve karayolu ile gitmek için en iyi yolu hala bu yüzden bir araba kiralamak ya da satın, motorum veya motosiklet, tren veya tur otobüsü ama haritalar, olta, iyi çizmeler hatırlamak ve zaman ayırın.

1898 goldseekers adımları Chilkoot Trail zammı, Kuzey BC / Alaska, Kanada / ABD macera seyahat için favori parçası. Kano Nahannie Nehri ve Yukon Kuzeybatı Toprakları, Tavuk, Alaska Dawson City sürücü. Açık gibi, bir kaç hata ile, bir sinek döküm ve geyik, ren geyiği, geyik, ayı, kartal alanı paylaşan sonsuz kir yollarda birkaç tepeler ya da sürücü ölçekli, daha sonra bu koymak yerlerdir liste. Dalton Highway hatta Canol Yol Dempster Highway veya Prudhoe Bay Inuvik sürüş zevkleri ve deneyimleri sadece bunları yaparak hissedilir olabilir. Alaska Highway belirtilen olurdu ama şimdi yukarıda belirtilen aksine kolay bir sürücü.

Bugün bu mesafeler sürüş maliyetleri yolculuk başkaları ile paylaşarak gerekli olduğu anlamına gelebilir, ama RVing veya basitçe vanning ve kamp ufkun ötesini görmek için harika bir yoldur. Bazı EnRoute maceralarını artık sadece yerel korucu ofisi ile kayıt, torna ve dışarı başlığı olduğu Denali ve Chilkoot Geçiş gezmiş ise önceden rezervasyon gerekir. Biraz daha ileri planlama, bir şekilde daha dikkatli bir planlama ile karşı olması bugünün gezgin ve uzun uçuş veya sürücüleri maliyet düşünceler için gereklidir. Makul gaz fiyatlarının gün ben bile New York Baja ve batı kıyısında batı kıyısında aşağı, itici ya da uçan maliyetleri ve kuzeybatı kıyısındaki Key West tahrik var olmazdı. Bir keresinde hatta Atlantik, Pasifik 1946 Filo taildragger uçtu ve 5 galon avgas bir saat geri etrafında kullanarak. Petrol ve kredi krizi önce aşağı Tierra del Fuego ve muhteşem sahne 15.000 km üzerinde ve gazın maliyeti hakkında hiç dikkate alınarak kapsayan Rio, Rio de Janeiro ve Lima sürdü. Güney Amerika da sizin güzergah üzerinde olmalıdır! Şimdi doğal gaz şirketleri ile ipotek gerektirebilen bazı diğer unutulmaz sürücüler Monkey Mia ve Dalga ettiğiniz Batı Avustralya, Yeni Zelanda, Norveç, Nordkapp Skippers Kanyonu ve Avustralya'nın kuzeyinde uzak yalnızlık ve inanılmaz sahil Londra dahil Rock.

Biz seyahat gerçek maliyet seyahatleri 40 yılda daha bugün genellikle daha az olduğunu unutma eğiliminde. Kanada Avustralya maliyeti 1700 $ üzerinde 1977 dolar gidiş-dönüş uçak bileti 1977 yılında bugün bu yüzden, hatta yakıt havayolları oyma, ekstra bagaj, hiçbir hizmet ve hiçbir zevk uçmak için çok ucuzdur. Ekonomist gazete tarafından geliştirilen olarak fiyat karşılaştırması 'Big Mac' yöntemi bugün karşılaştırıldığında ucuz gibi görünüyor, ama açıkçası bize dün, ancak 1970 yılında bir özel pilotların lisans almak benim 1500 $ maliyet göre bugün en harcamaları için bir iyi bir göstergesi verir bu Big Mac prensibini kullanarak değil. Diğer seyahat maliyetleri de çok ucuzdur ama bu gezginler sonra, uzun ya da geliştirilmiş seyahat deneyimleri konabilir tasarrufu maliyetlerinin pek çok yöntem göz ardı gerektiği anlamına gelmemeli

Post-İnternet Seyahat:

Benim 40 yıllık seyahat rezervasyonları ve bilet satın olsaydı onlara sormak bile düşünmüyor, hatta en basit hale seyahat acentaları kullanmak zorunda kaldık "oradaydım, şunları yaptım?" Sadece seyahat satın almak için başka hiçbir seçenekleri var olan bir olgu oldu. Şimdi sınırsız seçenekler var ve daha iyi seyahat acenteleri, daha iyi fiyatlarla, daha iyi seçimler ve bizim seyahatler için dünyanın her yerinden hakkında bilgi talep edebilirsiniz ev bile bırakmadan.

Neden gitmek için Internet artık, ne zaman, nereye gitmek gezginler fikir ve seçenekleri verir, ne, kim kitap ve para ve ofset maliyetleri kurtarmak için nasıl. Biz, arama ve her yolculuk seçenek için uzmanlar bulabilirsiniz. İnternet ile rahat artık rezervasyon yapmak için bir seyahat acentesi ve bazıları hala parlak broşürler üretmek ve sadece aracılığıyla satmak her şey dahil paket turlar sunuyoruz büyük seyahat şirketleri ile kitap dışında bilet satın almak zorunda ajans sistemi. İnternet ayrıca, bilgi, deneyim ve uzmanlık hedefleri ve faaliyetleri hakkında bunları nerede (KEE beceriler) ile en iyi seyahat acentası ne zaman ararlar bilecek kadar akıllı kim bu bize. Dünyada başka bir yerde bir zaman sadece yerel ajanları kullanmak için herhangi bir ihtiyaç artık yoktur. Biz gitmeye karar verdik yerde, tur ve seyahat operatörleri ile doğrudan kitabı, böylece biz sadece web'de sörf 'bilgi' ve kendimizi yapabilirsiniz.

Bazı seyahat acentaları kendi turları çalışır, bazıları sadece 'tercih edilen' Tedarikçilerin satış ve bazı bilgi, deneyim ve uzmanlık kazanıyor yatırım yıllık tecrübesi ile profesyonel danışmanlar var ve kendi ağırlığı değer toptan ve bazı sınır tüketici seçimi, perakende anlayışlı gezgin altın. Bazıları da denir hedef uzmanları ve bu belirtme sadece ajan ve benim görüşüme göre, turizm büroları, hedef pazarlama grupları hatta tur operatörleri tarafından sunulan bir ilkel sınavına gerektiren seyahat endüstrisi itibarına zarar verebilir, ancak dikkat edin. Bir uzman bir uzman olmak zorunda değildir.

Seyahat muhtemelen Internet'in en çok kullanılan ticari yönü ve perakende ajanlar bu heyecan verici bir ortamda, küresel bir izleyici değil sadece kendi yerel toplum 'bilgi' ve onların 'kee' becerileri sunmak için koşum istiyorsanız, bu değişiklikleri benimsemesi gerekir gerçekleşiyor. Seyahat edenler artık 5 W seyahat ve önemli tasarruf ve sadece bir tık ötede bilgiye sahip maliyetleri ofset ',' How to cevaplar aramak için yeteneği var.

Ve sonra bana doğrudan tüketiciye satılan bile bile internet seyahat fiyatları genellikle bir komisyon öğesi içeren oluştu. Operatörleri ile doğrudan rezervasyon Eğer biz kendimiz için bir perakende ajan normalde bizim için ne yapacağını yapıyorsun tam perakende fiyatlar ödemek zorunda olmamalıdır. Operatör için bir ikilem, bir perakende ve düşük maliyetli bir fiyat seçeneği hem gezginler operatörü ile doğrudan bir 'net' komisyon fiyat almak için ücretsiz danışma ve kitap için bir ajan olarak hizmet satan birçok ajanlar kaçıracağı göstermek için . Açıkçası bu iki katmanlı fiyatlandırma genellikle mevcut değildir ama tavsiyeye ihtiyacınız yok gezginler de perakende fiyatlandırma tarafından cezalandırılmış olmamalıdır. Yeni bir yol bulunması gerekiyordu ve ben buldum!

Adil ücret fiyatlar için ihtiyaç Top Travel Club En Seyahat Çeki programı geliştirdi ve hatta bunun için bir nokta com bulundu. Site üzerindeki tüm seyahat seçimleri 'net' komisyon bizim kuponu programını kullanarak kulübün internet sitesinde bağlı operatörleri ile doğrudan orada kendi seyahat düzenlemelerini ele üyeleri için fiyat.

Ben B & B, bu program katılmak için dünyanın dört bir yanından seyahat operatörleri davet: doğrudan rezervasyon rahat yolcular kendi ürün ve hizmetlerini geliştirmek için isteyen Moteller, Oteller, Lüks Yurtlar, Eko Resorts, Plaj Resorts ve Tur ve Macera Operatörler ve rezervasyon.

Ben de bir küresel bir izleyici gezginler ve bu yeni seyahat kulübü üyeleri becerilerini sergilemek için hedefleri ve faaliyetleri bilgi, deneyim ve uzmanlığı ile Seyahat Acentaları davet ediyorum. Ben, 'uzman ajanlar' uyanık ve sadece uzmanlar hizmetlerini sergilemek istiyorum.

Bu fırsat, ve kulüp üyeleri ve ziyaretçiler üst seyahat çekleri kullanarak web sitesi net, toptan veya çıkış fiyatları sunmak dışında hiçbir ücret ödemeden seyahat ticaret için kullanılabilir. Ben bu programı doğrudan rezervasyon gezginler adil ücret fiyatlar sunuyor inanıyorum. Operatör zaten normalde komisyon ödeyerek olurdu ama şimdi kendi düzenlemeleri yapmak için gezginler tasarruf olsun.

Top Travel Club, 70'i aşkın ülkede, yaklaşık 150 seyahat operatörleri Teknede ile seyahat için en büyük seyahat çeki orta-Nisan 2008 sunan binlerce açıldı. Her hafta üyeler için daha fazla seçenek, daha fazla seyahat operatörleri ekleyin. Şu anda, konaklama, macera seyahat, tekne kiralama, mutfak turları, doğa yürüyüşü, bisiklet ve dalış turları, otomobil ve RV kiralama balıkçılık zâviye ve kılavuzları, safariler, devremülk, tek yolculuk, kadınlar tasarruf ve ahbap çiftliklerde alabilirsiniz. Üyeler, bir yıllık üyelik ücreti ve üye olmayan derin yüz değeri indirimli fiyatlarla en iyi Seyahat Siteleri, internet üzerinden kuponları satın alabilirsiniz ödeyerek ücretsiz kuponları olsun. Gelecekteki büyüme, restoranlar, seyahat giyim, seyahat sigortası ve tüketiciler ile doğrudan anlaşma istiyorum uçak bileti consolidators erişmek için bir fırsat içerecektir.

Seyahat ve seyahat tüketicilerin şekilde yolu kendi durum tespiti yapmak ya da makul fiyatlarla kaliteli danışmanlık ve hizmetler sunabilir profesyonel bulmak için yeteneği ile her seyahat imkanı sınırsız erişim ve bulmak için sonsuz saat arama gerek kalmadan tüm bu.

, Seyahat için maliyet uzaklıklar yeni bir yol hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bazı yazım (gezgin / gezgin) Top Travel Club ve özür dilemek için gitmek ama bu öğretildi. Sürece hepimiz anlamı, vive le farkı anlamak!

tatil
ekonomik tatil
ucuz tatil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder